SİİRT / ŞİRVAN - Yolbaşı İlkokulu

Eyl

Serbest Etkinlik dersi kapsamında el becerilerini geliştirici çeşitli çalışmalar sergiledik. Yaptığımız çalışmalar halı dokuma, çöp şiş ve iplerle örüntü etkinliği, alçı kalıp, ebru sanatı, geri dönüşüm malzemeleriyle akvaryum çalışması, atkı ve bere yapımı, bileklik, kar küresi. resim çalışmaları vb. oldukça keyifli saatler geçirdik.

Eyl

Okulumuzda bulunan çeşitli akıl ve zeka oyunları ile oynamayı seviyoruz.  Böylece bilişsel, duyuşsal, sosyal becerileri geliştirirken yeni stratejiler elde etmeyi de öğrenmiş oluyoruz. Eğlenmek de cabası...

Eyl

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün 83. Ölüm Yılında Anma Töreni düzenledik.

Eyl

'Siirt Her Yerde Okuyor' Etkinliğini öğrencilerimizle birlikte gerçekleştirdik. "Kitap okumak için vakit ayrılır diyerek okumanın önemini kavradık.